Simulasi kawalan laju motor engganan tersuis (SRM) menggunakan Matlab - 410233 Jasrizal Shahril Md Yaacob (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004