Kesan kepekatan garam dan kepekatan biosurfaktan terhadap banjiran surfaktan - 410812 Azmin Hartme Abdul Majid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003