Kajian kimia dan bioaktiviti sebatian semula jadi bagi species curcuma dan kaempferia - 256434 Shajarahtunnur Jamil; Hasnah Mohd. Sirat; Seminar Penyelidikan dan Pengajian Siswazah (1995 : Skudai)
PSZJBL