Simulation of plastic injection moulding part using moldflow and design of experiment - Shamsul Azwan Halim, 1975-; Hamidon Musa, supervisor; Rozaimi Mohd. Saad; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010