Numerical simulation of heat transfer in blood vessels - Salahuddin Azraie, 1984-; Normah Mohd. Ghazali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010