Tinjauan tahap pengetahuan kemahiran manipulatif dikalangan pelajar tahun akhir Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia - Siti Noorus Sa'adah Md Ramli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Biologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004