Perbandingan kesan latihan bebanan terhadap kekuatan otot biseps di kalangan pelajar-pelajar Ijazah Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan), Fakulti Pendidikan, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai Johor - 341428 Muhammad Safwan Jamaludin (Skudai : Universiti Teknologoi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004