Mengkaji pengaruh rekabentuk dan berat wau terhadap masa layangan dan corak layangan wau di udara - 342360 Amy Azreyan Amy (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004