Pengukuran ketebalan plat aluminium secara tanpa sentuh dengan menggunakan gelombang bunyi - 343567 Victor, Chin; Khairi Saidin, supervisor; Fakulti Sains (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Fizik Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007