Evaluating lignosulfonate as scale inhibitor in preventing calcium carbonate scale deposition - Muhammad Munawir Akbar, 1987-; Mohd. Zaidi Jaafar; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010