Membangunkan modul alat bantu mengajar (ABM) berasaskan komputer bertajuk kelas makanan - 344243 Nurul Eliza Musa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Biologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004