Steganography based on utilizing more surrounding pixels - 344549 Masoud Afrakhteh; Subariah Ibrahim; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010