Penggunaan kaedah 'fast fourier transform' dalam analisa corak jalur mach-zehnder interferometri dan data photoelastik - 251587 Yusof Munajat; Mohamad Kadim Suaidi; Ramli Abu Hassan; Seminar Penyelidikan dan Pengajian Siswazah (1995 : Skudai)
41