Teknik pembelajaran pelajar bagi mata pelajaran pengajian kejuruteraan mekanikal di sekolah-sekolah teknik di Terengganu - 349220 Nik Naimah Abdul Wahab (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004