Kesedaran terhadap peranan bapa kepada anggota keluarga mempengaruhi gejala keruntuhan akhlak remaja - Wan Hassan Wan Embong, supervisor 420637; Siti Norlina Muhamad 404289; Seminar Pembangunan Keluarga Kebangsaan 2004 (2004 : Universiti Malaya) 479469 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
01