Asas kebahagiaan rumahtangga mengikut paradigma al-Nawawi - Kamarul Azmi Jasmi, supervisor 233557; Azhar Mohammad 190820; Ahmad Kilani Mohamed, 1962-; Seminar Pembangunan Keluarga Kebangsaan 2004 (2004 : Universiti Malaya) 479469 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
35