Kerja-kerja ubahsuai dan naiktaraf sistem hawadingin di Bangunan Perpustakaan Sultanah Zanariah, Universiti Teknologi Malaysia, Kuala Lumpur : [dokumen kontrak] - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Pengarah Kerja; Bumijati Enterprise (Kuala Lumpur : UTM, 1995)
PRZSL