Calibration of solid state magnetic sensor SS495A- honeywell - 359882 Suhaila M. Buhari; Amiruddin Shaari; Fakulti Sains (2007)
project Paper (sarjana Muda Sains (Fizik Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007