Prestasi sistem perisai pengesan HiP-Ge bagi menentukan kandungan uranium dan thorium dalam sampel alam sekitar - 523872 Mirza Bujal; Husin Wagiran,lcsupervisor; Fakulti Sains (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007