Pemetaan medan magnet dan pemagnetan keluli dan besi lembut yang di sepuh - 360243 Che Ku Mohd Raizai Che Ku Zainal; Mohd. Nor Md. Yusof; Fakulti Sains (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007