Prestasi persekitaran fizikal bilik darjah dan pengaruhnya terhadap pengajaran dan pembelajaran - Dzulhadi Sapari, 1975-; Maimumah Sapri, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Aset & Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010