Enhanced lightweight medium access control protocol for wireless sensor networks - Wan Mohd. Ariff Ehsan W. Embong, 1982-; Norsheila Fisal, supervisor; Rozeha A. Rashid, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010