Sick building syndrome (SBS) in public university office buildings - Wan Norhishamuddin Wan Rodi, 1984-; Ahmad Ariffian Bujang; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010