Teknologi makmal ke arah merealisasikan wawasan 2020 : prosiding - Seminar Kebangsaan Teknologi Makmal (ke-2 : 1995 : UTM); Azmi Md Rais; Mohd. Nazri Zainal; Ramlah Hussin; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Sains (Sekudai : UTM, 1995)
39