Pengeringan bahan makanan dengan menggunakan tenaga solar - 366828 Nur Aqlima Zaluwi; Ramli Abu Hassan; Fakulti Sains (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007