Kajian tahap hingar di tapak bina kampus UTM Skudai - 363570 Nur Marliana Mohamad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Fakulti Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia, 2009