Apply color invariance in multichannel estimation of optic flow - Azam Amirshakarami, 1980-; Dzulkifli Mohamad; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010