Penggunaan CO2 predictive model dalam menyelaku banjiran CO2 larut-campur - 193000 Mohd. Sofian Othman (Sekudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999