Application of BIM in sustainability analysis - 365984 Hamed Golzarpoor; Abdul Kadir Marsono; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010