Effect of water-sand (Slurry) impingement angle on natural gas pipe - 366999 Faizal Rizdha Ibrahim; Zulkifli Abdul Majid, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Gas)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008