Keyakinan pelajar-pelajar pendidikan teknik dan vokasional (PTV) mengajar mata pelajaran pengjaian kejuruteraan dan lukisan kejuruteraan dalam Bahasa Inggeris - 367196 Nurul Jannah Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004