Microwave induced fast pyrolysis of scrap tires - Khairul Anwar Johari, 1986-; Farid Nasir Ani, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti teknologi Malaysia, 2009