Ultilization of vegetabable oil as diesel fuel - Mohd. Azuhairi Ahmad Nazir, 1986-; Wira Jazair Yahya, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009