The plaster mould process modeling - Looi, Wei Di, 1984-; Zulkepli Muhamad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009