Colour study on contemporary furniture - Lee, Chee Meng, 1984-; Mohd. Nasir Hussain, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Rekabentuk Industri)) - Universiti teknologi Malaysia, 2009