Develop and testing of a solar absorption refrigerator - Lim, York Chuan, 1986-; Amer Nordin Darus; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti teknologi Malaysia, 2009