Analisis prestasi telaga mendatar berbantukan kaedah GUI - 193193 Shar Kawi Hazim Shafie (Sekudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999