Analisis aliran halaju di sepanjang zon kerja - 368222 Azman Wahid; Abdul Aziz Abdul Muti; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya dan Pengangkutan)) -Universiti Teknologi Malaysia, 2010