Koleksi teks ucapan bagi Y.B. Dato' Prof. Dr. Muhammad Ridzuan bin Hj. Salleh, Naib Canselor UTM bagi tahun 1993 - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Naib Canselor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1993)
44