Membangunkan modul perisian alat bantu mengajar (ABM) bertajuk pergerakan dan sokongan pada manusia bagi mata pelajaran biologi tingkatan lima - 369262 Nur Sajidah Osman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Biologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004