A study on marine sand as a jointing material for concrete block pavement - Giwangkara, Grawira Ganjur, 369300; Hasanan Md. Nor; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010