Automated milling system - Mohd. Hafiz Mohd. Johari, 1986-; Ashraf Hafiz Amin Radwan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009