Stres corrosion cracking of steel with various microstructures - Mohd. Amin Abdul Moin, 1986-; Yunan Prawoto, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Mekanikal - Bahan)) - Universiti teknologi Malaysia, 2009