Finite element simulation of raft foundation and it's actual behavior - 369736 Norhasbullah Mohd. Kasim; Nazli Ali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) -Universiti Teknologi Malaysia, 2010