Kesan pemprosesan terhadap serai (Cymbopogon Citratus) - 193304 Norsuria Paraman (Sekudai : UTM, 1998)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998