Kajian penggunaan aluminium sulfat dalam proses rawatan air di loji pelubang - 487385 Sam Le Eh Kan; Mohd. Nor Othman, supervisor 454636; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010