Seismic behavior of tall building structures by friction damper - 370120 Abdollah Vaez Shoushtari; Azlan Adnan; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010