Kajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu - 193319 Norazmahwati Keleng (Sekudai : UTM, 1998)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998