Membangunkan perisian modul alat bantu mengajar (ABM) bertajuk sistem pembiakan manusia mata pelajaran sains tingkatan tiga - 370528 Yap, Chin Kent (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Biologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004