Rekabentuk alat pengaut sampah dalam longkang tertutup - 372831 Mohammed Firdaus Moktar (Skudai : Universiti Tekknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004